Konvertering från Direkt EL

Author: Weblos567A
oktober 9, 2015

Idag är det inte lätt att bo i hus då uppvärmningen har blivit så dyrt för oss som har direkt verkande El, det kostar en förmögenhet att värma upp sitt hus så dax att titta på vilka olika alternativ det finns där ute på marknaden.

Bergvärme skall ju vara ett mycket bra alternativ och hörde att grannen anlitat ett huddinge företag för att borra ett hål på sin tomt och som verkligen fungerade, inte såg tomten så fin ut efter de blivit klara men det var tydligen lätt att återställa.

Uppvärmningskostnaden efter installation var enligt grannen häpnadsväckande vilken skillnad, uppvärmningen reducerades med ca 50 % det kan man kalla en lönsam konvertering från direktel

Jag tror jag ringer dem och hör vad den totala kostnaden blir och vad min besparing kan hamna på
Comments are closed.