Archive for februari, 2009

Alltom USA

Author: Weblos567A
februari 10, 2009

Hitta en sida om USA idag, det behövs nog lite mer information på den sidan!februari 7, 2009
Affiliate marknadsföring är en Internet-baserad marknadsföringskanal där ett företag belönar en eller flera Affiliates för varje besökare eller kund som marknadsföringen tillfört.

Affiliate marknadsföring är också namnet på den industri där ett antal olika typer av företag och privatpersoner utför denna form av Internet-marknadsföring, inklusive affiliate-nätverk, affiliate-företag, och in-house affiliate managers, specialiserad tredje part leverantörer och olika typer av medlemsförbund / publicister som marknadsför produkter och tjänster för sin partner.

Affiliate marknadsföring överlappar andra Internet marknadsföringsmetoder i viss mån, eftersom företagen ofta använda vanliga reklammetoder. Metoderna inkluderar organiska Sökmotoroptimiseringar, betald marknadsföring via sökmotorer, e-post marknadsföring och på andra sätt visa reklam. Andra möjligeter är att använda mindre ortodoxa metoder, t.ex. publicera recensioner av produkter eller tjänster som erbjuds av en annonsör via bloggar.

Affiliate marknadsföring använder en webbplats för att leda trafik till en annan, är en form av marknadsföring på nätet, som ofta förbises av annonsörer.

Några stora affiliates: