Archive for september, 2008

God Mat!

Author: Weblos567A
september 13, 2008

En kulinarisk upplevelse är ett besök hos Papas Tapas i Eskilstuna, vilkenjag tror dig mat, allt är gott!

Vi brukar försöka äta där minst en gång i månaden, mysig atmosfär, trevlig personal, allt man kan önska sig, även bra priser men maten mina vänner, helt perfekt.

Kolla här, http://www.papastapas.se/Surftown

Author: Weblos567A
september 1, 2008

Nog har man provat många olika webbhotell men Surftown slår alla rekord! Deras support är så dålig att de själva skäms och skriver om detta överallt, de ska fixa både det ena och det andra men absolut inget händer!

Tecknade ett stort linux konto hos dem för 3 veckor sen och de har fortfarande inte fått ordning på det, de hade en bugg i sitt system fick jag till slut reda på då jag lyckades få J. gabors uppmärksamhet på ett något olyckligt sätt som även detta redde ut sig. Nej, skärp er nu snart har en månadshyra gått och jag vågar inte ens ladda upp mina skript på ert skräpkonto!

Vore kul att höra om det finns fler där ute som har samma problem med surftown??

Ska även tillägga att deras maskinpark för windows servrar fungerar utmärkt och de skulle helt klart vara bäst om de hade kunnig personal istället för ett gäng glada amatörer! Man ska ge dem kredit för att deras personal är artiga och snälla och aldrig dumma bara okunniga, oftast får man bättre svar av sin fru på hur man skall lösa problemen de har hela tiden, hehe